IgnifugareSolutii ignifuge si insecto-fungicide


Pentru protejarea lemnului din interiorul constructiilor am dezvoltat urmatoarele solutii:

Solutie ignifuga FLOROSTING 1. Solutie ignifuga FLOROSTING

Solutia ignifuga FLOROSTING se utilizeaza pentru protejarea impotriva actiunii focului a lemnului sau produselor din lemn situate in interiorul constructiilor civile sau industriale, in medii lipsite de umiditate excesiva.

Produsul poate fi utilizat la ignifugarea si protectia produselor realizate din lemn de brad, molid, fag, stejar sau diverse derivate celulozice: PAL, MDF, placaj, panel etc.

Caracteristicile fizico-chimice ale solutiei ignifuge FLOROSTING au fost verificate prin incercari specifice de laborator ele corespunzand conditiilor impuse prin normele europene aferente domeniului de referinta, prescriptiilor tehnice romanesti precum si cerintelor tehnice esentiale formulate in cadrul Legii nr. 10/1995 modificata prin Legea 123/2007 privind calitatea in constructii.

Solutia ignifuga FLOROSTING este agrementata de Consiliul Tehnic Permanent in Constructii, avand Agrementul Tehnic nr. 020-03/233-2009.

Produsul ignifug FLOROSTING se livreaza in recipiente metalice sau din material plastic de diverse capacitati.

Durabilitatea protectiei lemnului din interiorul constructiilor realizate cu produsul ignifug FLOROSTING este de 5 ani, cu conditia respectarii tehnologiei de aplicare si exploatare.


2. Produs ignifug FLORO FIREPROOF

FLORO FIREPROOF este un produs sub forma solida, granulata, pe baza de de polifosfat de amoniu si compusi cu bor, care se utilizeaza diluat 13% in apa, destinat protectiei ignifuge a lemnului si a produselor pe baza de lemn, utilizat in interiorul constructiilor (neexpus la umiditate si intemperii).

Dupa diluare, FLORO FIREPROOF este un produs ignifug incolor, fiind destinat ignifugarii elementelor de lemn pentru care se impune pastrarea culorii si a texturii naturale caracteristice lemnului.

Caracteristicile fizico-chimice ale produsului ignifug FLORO FIREPROOF au fost verificate prin incercari specifice de laborator ele corespunzand conditiilor impuse prin normele europene aferente domeniului de referinta, prescriptiilor tehnice romanesti precum si cerintelor tehnice esentiale formulate in cadrul Legii nr. 10/1995 modificata prin Legea 123/2007 privind calitatea in constructii.

FLORO FIREPROOF este un produs agrementat de Consiliul Tehnic Permanent in Constructii, avand Agrementul Tehnic nr. 020-03/242-2010.

Produsul FLORO FIREPROOF nu influenteaza rezistenta si stabilitatea constructiei. Peliculele realizate prin aplicarea produsului sunt rezistente si stabile, aderente la suportul de lemn si suficient de elastice pentru a nu se fisura sub actiunea miscarilor suportului.

Produsul se livreaza in ambalaje de diferite capacitati: 5 Kg, 10 Kg, 20 Kg etc.


Solutie ignifuga FLOROFUNG3. Solutie insecto-fungicida FLOROFUNG

Produsul FLOROFUNG este o compozitie concentrata care se utilizeaza, sub forma diluata, pentru tratarea produselor si obiectelor din lemn Ómpotriva agentilor biologici xilofagi (insecte si ciuperci care distrug lemnul). Produsul se foloseste Ón scop curativ, nediluat si preventiv, la dilutia de utilizare recomandata.

FLOROFUNG a fost testata impotriva atacului insectelor si ciupercilor de Institutul National al Lemnului conform Rapoartelor de Incercare nr. 2-1 / 29.05.2009 si 2-2 / 10.07.2009

4. Produs pentru protectia lemnului impotriva agentilor biologici FLOROXYL

FLOROXYL este un produs biocid concentrat pentru protectia produselor din lemn Ómpotriva agentilor biologici xilofagi (insecte si ciuperci care distrug lemnul), realizat pe baza de substante biocide (4,5-diclor-2-n-octil-4-izotiazolin-3-ona, permetrin), solvent organic (2-propanol) si emulgator (alcool etoxilat C12-14), caracterizat prin urmatoarele conditii tehnice de calitate:

a. Antiseptizant pentru cherestea de fag aburita si de rasinos impotriva mucegairii Diluat cu apa la conc. de 0,7 %..1 %, prin imersie 5 minute, ca antiseptizant pentru cherestea de fag aburita si de rasinos impotriva mucegairii. Se aplica in perioada de uscare dupa debitare, pentru o protectie temporara, in depozit sau pe durata transportului in containere pe calea ferata sau cu vaporul, functie de concentratia de preparare a solutiei de tratare. Pentru concentratia maxima, durata protectiei este de maxim 4-5 luni.

b. Insecto-fungicid pentru protectia lemnului, cu aria de aplicare in constructii, pentru elemente de constructii si case din lemn. Diluat cu apa la conc. de 2 % ... 4 %, prin pensulare-pulverizare, 2 straturi, cu timp de uscare intre straturi de 2 ore, ca insecto-fungicid pentru protectia lemnului, cu aria de aplicare in constructii, pentru elemente de constructii si case din lemn. Produsul se foloseste pentru protectia preventiva a lemnului din constructii, expus in interior si exterior acoperit, fara contact cu solul.

FLOROXYL este un produs agrementat de Consiliul Tehnic Permanent in Constructii, avand Agrementul Tehnic nr. 020-04/418-2011.